+31 6 28 78 0973

Contact

Cen art

Grote indringende werken die tot de verbeelding spreken. Express is er ruimte open gelaten voor eigen interpretatie. Dat is kenmerkend voor het werk van Cen. Haar werk is gelaagd en krachtig. Maar ook fris en gewaagd. Ze plaatst verschillende kunstmedia in een logische of onlogische co-existentie bij elkaar. Precies op die manier zodat er spanning ontstaat. 

Door te experimenteren met technieken direct op het doek, ontstaan verrassende taferelen. Materialen waar Cen mee werkt zijn altijd weer anders. Zand, spuitbussen, oost Indische inkt, sjablonen zijn materialen die vaak terug komen in haar werk. Ze is altijd op zoek naar bijzondere afbeeldingen die inspireren, maar ook naar materialen die bijzonder zijn en verwerkt kunnen worden in haar doeken. 

Het atelier van Cen Art is gevestigd in het Amsterdam Art Center in Amsterdam Sloterdijk. Omringd door talloze bekende en inspirerende kunstenaars. Grote inspirator en motivator is Peter Maasdam. Met zijn unieke kijk of kunst en zijn eigen ervaring als kunstenaar, draagt hij met mijn scherpe ogen bij aan het verrijken van het kunstwerken. 'Neem je tijd voor het maken van kunst. Creëren is de rust bewaren. Veel kijken en ervaren. Als het af is, voel je dat. Dan klopt het. Het beeld geeft vanzelf het signaal dat het compleet is.